Personal Coaching

Personal Coaching

Naast het geven van haptotherapie, verzorg ik ook personal coaching voor managers en ondernemers. Onder het genot van een kopje koffie ben ik dan een klankbord en luisterend oor in een rustige omgeving. En kun je dan bij mij terecht waar jij mee zit of waar je eens over wil sparren.

 

Daarbij gebruik ik de uitgangspunten uit de haptonomie. Dat betekent dat ik jou ook zal vragen naar jouw emoties en het gevoel in je lijf bij wat je vertelt en dat ik ook luister naar wat mijn gevoel me vertelt.

 

Emoties en gevoel spelen vaak een grote rol bij belangrijke vragen en problemen. Dus waardevol om ook daar naar te kijken en te luisteren. Dat geeft vaak mooie inzichten. En ruimte.

 

Afgelopen jaren coachte ik in vele jeugdtrainers en stagiaires in de voetbalsport, eerder coachte ik (startende) ondernemers en gaf ik leiding in verschillende marketing- en communicatiefuncties bij grote en kleine bedrijven.

 

Mijn praktijk bevindt zich in 'de Burgemeester', Krugerlaan 20a in Gouda. Deze huur ik van haptotherapeut Christine Bak. Je kunt parkeren binnen het hek van ‘de Burgemeester’. Mijn uurtarief is 150 euro per uur (ex BTW).

 

Ik help je graag weer een stap verder!