Haptotherapie

Haptotherapie

Als haptotherapeut i.o. bied ik haptotherapie aan. Haptonomie gaat over ons gevoelsleven. Emoties en gevoelens spelen een belangrijke rol in ons leven. De haptonomie gaat er vanuit dat ons lijf drager van deze gevoelens is. Daarom is haptotherapie een therapie waarin het lichaam een centrale rol speelt. Het geeft ons informatie en is een belangrijke raadgever.

Wanneer is haptotherapie interessant voor je?
Als haptotherapeut luister & help je zonder oordeel. Bijvoorbeeld  mensen die veel stressklachten hebben, mensen die perfectionistisch zijn en makkelijk over grenzen heen gaan, mensen die altijd tot over hun oren in het werk zitten en moeilijk ruimte voor zichzelf kunnen innemen, mensen die last hebben van agressie omdat ze hun boosheid moeilijk een plek kunnen geven en bijvoorbeeld mensen die veel last hebben van angsten en daarom altijd controle willen houden.

Haptotherapie is een manier om (meer) in balans te komen, lekkerder in je vel te zitten, en jezelf vanuit een groter bewustzijn te ontwikkelen.

Mijn praktijk bevindt zich in 'de Burgemeester', Krugerlaan 20a in Gouda. Deze huur ik van haptotherapeut Christine Bak.

Voor het vijfde en laatste jaar van mijn studie haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie zoek ik nog proefcliënten. Dan zijn de eerste 3 behandelingen gratis, volgende behandelingen kosten dan 45 euro per keer.

Ik maak graag een afspraak met je, je bent van harte welkom!